1 de 10
INVERSIÓ

Construiran una residència d'estudiants de la UAB al Parc de l'Alba

En una parcel·la de més de 7.000 metres quadrats

Vista aèria del Centre Direccional. | TeS
per NacióSabadell, Sabadell | 31 de gener de 2023 a les 16:00 |
Un sector del Parc de l’Alba, a Cerdanyola del Vallès, s’ha reservat per a la construcció d’una residència d’estudiants que donarà servei a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) -es troba a prop del campus-. Serà una parcel·la de 7.237,14 metres quadrats i amb una edificabilitat de 14.474,28 metres quadrats de sostre.

Una construcció que ha arribat després que l’Institut Català del Sòl (Incasòl) hagi venut aquesta superfície a l’empresa Urbania, que hi invertirà 45 milions d’euros i ha pagat 7,6 milions per aquests terrenys. L’arribada d’aquesta residència, tal com ha apuntat l’Incasòl, suposarà “activitat econòmica i social al nou barri”.


I és que en aquesta àrea està previst que s'hi faci el Centre Direccional i, de fet, a l'estiu es va donar el tret de sortida a la primera fase de comercialització d'una part del Parc de l'Alba. En total, hi ha un espai de 420.000 metres quadrats disponibles.

Urbania, amb presència a Espanya, Portugal i Brasil, compta amb experiència en la promoció i gestió de residències d’estudiants. De fet, a la Península Ibérica hi té projectades unes 3.000 habitacions.

 

Participació