1 de 10
TEATRE

​El vestíbul de Teatre Sant Vicenç convida a la reflexió contra «un poder opressor»

És la segona cita del cicle d'autor dedicat a Manuel de Pedrolo

L'escriptor Manuel de Pedrolo. | Arxiu familiar d'Adelais de Pedrolo/ACN
per NacióSabadell, Sabadell | 26 de gener de 2023 a les 18:00 |
El cicle d'autor que s'organitza al vestíbul del Teatre Sant Vicenç, dedicat a Manuel de Pedrolo, torna amb una invitació a la reflexió contra “un poder opressor”. Es tracta de Situació Bis, un muntatge reivindicatiu i clarament polític de l'escriptor català que va escriure el 1958 durant la dictadura franquista.

Una obra que obre la possibilitat a revelar-se i que per canviar les coses no passa per fer-ho amb els representants o interlocutors sinó “les estructures, el sistema sencer”. Una funció que duen a terme joves i que dirigeixen, de forma coral, Marcel Castillejo, Arnau Rodríguez i Maria del Valle.


Hi haurà quatre representacions: a partir d'aquest divendres i dissabte, a les 22 hores, i el diumenge, a les 18 hores. I tornarà el primer divendres de febrer, dia 3, a partir de les 22 hores. Aquest diumenge, a més, hi haurà un col·loqui després de la representació.

És la segona cita d'aquest cicle, després que el passat octubre s'estrenés amb Distòpies. El cicle d'autor pretén “revalorar” autors que considera han quedat oblidats “per tenir un discurs polèmic”. I en aquesta proposta cultural hi encaixa Manuel de Pedrolo.

 

Participació