​Detenen quatre responsables d'una associació cannàbica de Sabadell per tràfic de drogues

El segon cop policial en menys d'un mes a negocis d'aquest tipus que venen substàncies estupefaents

Alguns dels porros preparats que s'han intervingut
Alguns dels porros preparats que s'han intervingut | Policia Municipal Sabadell / Mossos d'Esquadra
Redacció
25 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:44h
Una acció conjunta de la Policia Municipal de Sabadell i els Mossos d'Esquadra ha servit per detenir quatre responsables, entre els 22 i 45 anys, d'una associació cannàbica com a presumptes autors de traficar amb drogues a l'interior del local. Unes detencions que es van practicar els passats dies 18 i 20 de gener.

Una investigació conjunta dels dos cossos que va néixer després de tenir indicis que els membres d'aquest lloc “no complien amb l'activitat marcada en els seus estatuts”, tal com han informat en un comunicat. Arran d'aquesta vigilància van adonar-se que hi havia clientela que sortia “al cap de pocs minuts” amb droga.

Així, el passat dia 18 van escorcollar l'espai i es va detenir una persona. A més, els agents van comissar 15.250 porros, nou quilograms de marihuana, tres d’haixix i 2,8 de tabac barrejat amb marihuana i 1.280 euros en efectiu. I en un mostrador hi havia “diferents tipus de substàncies estupefaents” preparades per a la venda.

Quan van accedir a l'interior del recinte també van observar que hi havia un televisor de grans dimensions en el qual hi apareixia un catàleg amb diferents tipus de droga i el seu preu. L'operatiu va reprendre's dos dies després, i el 20 de gener, Policia Municipal i Mossos van arrestar tres persones més, també eren responsables del negoci i amb diferents graus de participació en aquest delicte. El passat 21, després de declarar al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, els quatre van quedar en llibertat amb càrrecs.

Segon cop aquest mes
Es tracta del segon cop dels dos cossos contra la venda de substàncies estupefaents en un associació cannàbica de la capital vallesana. El passat 29 de desembre van detenir dues persones, un home de 48 anys i una dona de 25, per la distribució de droga des del seu establiment.