​Quatre empreses de Sabadell, reconegudes per les seves polítiques de recursos humans

És la primera edició del Premi Etalentum i que estrena aquests guardons itinerants a la capital vallesana

La foto de família amb els guardonats
La foto de família amb els guardonats | Organització
Redacció
25 de gener del 2023
Actualitzat a les 19:55h
Moventia, Cafès Pont, Motor Munich i Innova Experts han rebut el Premi Etalentum, celebrat aquest dimarts a la Cambra de Comerç de Sabadell, un reconeixement per les seves polítiques de recursos humans i que “millor les han portat”, ha subratllat l'organització.

Es tracta d'un esdeveniment impulsat per la firma Etalentum i que s'ha estrenat a la capital vallesana i la voluntat és que es repliqui en d'altres localitats catalanes i de l'Estat. Han estat tres categories, de fins a 25 treballadors que ha recaigut a Innova Experts, de 26 a 100 per a Cafès Pont i superior al centenar, Motor Munich.

El conseller delegat de Moventia, Josep Maria Martí, ha estat elegit per endur-se el Premi d'Honor per la seva trajectòria, ja que així ho ha decidit el comitè d'experts d'aquests premis -Ajuntament de Sabadell, Cambra de Comerç de Sabadell, Banc de Sabadell, la facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona i Etalentum-. Aquest grup ha seleccionat entre un total de 19 empreses.

Els guardons han buscat destacar aspectes com la promoció del talent intern i extern, la creació d'oportunitats pe a la formació i l'aplicació de polítiques de conciliació, integració, gènere i salut, entre d'altres.