1 de 10
LITERATURA

La periodista sabadellenca Francesca Rodríguez s'estrena en la novel·la juvenil amb un thriller psicològic

L'obra ha estat finalista al Premi Ramon Muntaner 2022

La periodista sabadellenca | Josep Abellan
per NacióSabadell, Sabadell | 29 de gener de 2023 a les 12:00 |
La periodista de Sabadell Francesca Rodríguez s'ha estrenat en la novel·la juvenil i ha presentat un nou llibre: Secrets (editorial Fanbooks). Un thriller psicològic que gira al voltant d'una adolescent, l'Anna, que torna a casa, a la rutina, després d'haver estat segrestada.

La protagonista s'escapa del seu captor, després de diversos mesos retinguda en un soterrani. Davant la policia culpa el seu pare biològic, a qui comença a buscar. Un amor d'institut i una periodista, que ha convertit el cas en un espectacle mediàtic, són alguns dels ingredients de la trama.


Tot plegat, amanit amb dades sorprenents i girs en la història en cada lectura, perquè, tal com ha apuntat l'autora, “les coses no són el que semblen”. Secrets va ser finalista al Premi Ramon Muntaner 2022, que organitza grup 62.

És la segona obra de Rodríguez, el 2019 va publicar Manhattan sense tu, ambientada entre Sabadell i Castellar, en què una mare vetlla pel seu fill mentre està ingressat a l'Hospital Parc Taulí. El títol també ser finalista d'un altre certamen, VIII Premi Gregal de Novel·la.

 

Participació