​El Gimnàs municipal es dota del material per a la pràctica de gimnàstica artística

S'inverteixen 196.000 euros i culmina un procés de gairebé un any

L'aspecte un cop fets els treballs a l'espai
L'aspecte un cop fets els treballs a l'espai | Ajuntament de Sabadell
Redacció
17 de gener del 2023
Actualitzat el 18 de gener a les 11:50h
El Gimnàs municipal torna a estar actiu en la nova etapa que ha encetat, després que l'entitat Sabadell Gimnàstic Club agafés la gestió de l'equipament. La recuperació de l'espai ho fa amb la gimnàstica artística com a protagonista i és que el recinte s'ha equipat amb tot el material per aquesta pràctica esportiva.

S'ha condicionat la superfície, la ubicació de barres d'equilibri, asimètriques, zona de salt, barra fixa, paral·leles, anelles, matalassos, cavall amb arcs i trampolins, entre d'altres. En total, s'han invertit 196.000 euros, un import que així ho fixava el plec de clàusules.

El consistori ha celebrat aquesta inauguració perquè “també s'ha solucionat un dèficit”, ja que a la ciutat “no hi havia cap equipament públic condicionat per aquesta disciplina”, tant per a categoria femenina com masculina. Ha recordat que és un esport amb “demanda creixent de practicants”.

El Gimnàs municipal tanca un procés que va començar fa gairebé un any, quan Sabadell Gimnàstic Club va ser l'adjudicatària del servei en guanyar el procés obert per l'administració local. Tot plegat, després que a finals de 2020 s'anunciés el seu tancament per falta d'abonats.