1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

​Marta Farrés, única candidata per ser l'alcaldable del PSC Sabadell

A finals de gener es formalitzarà la candidatura

Farrés durant el Debat Decisiu de cara a les últimes eleccions municipals | Juanma Peláez
per NacióSabadell, Sabadell | 17 de gener de 2023 a les 10:00 |
L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, serà la candidata del PSC per revalidar l'alcaldia. Farrés ha estat l'única candidata a les primàries de la formació de cara a la cita amb les eleccions municipals del pròxim mes de maig. D'aquesta manera, s'acaba el procés obert pels socialistes locals.

El procediment encara necessita formalitzar-se i no serà fins a finals d'aquest mes quan Farrés serà proclamada com la candidata del partit. El PSC busca, tal com ha subratllat en un comunicat, “renovar la confiança” de la ciutadania, després d'haver invertit “més de 105 milions d'euros a tots els barris”.


Farrés ha agraït la confiança i ha reconegut que s'ha “treballat a cadascun dels barris per avançar d'igual manera a tot arreu i no tenir una ciutat a diferents velocitats”. Amb la confirmació de la socialista es tanca la participació als comicis de tots els representants que hi ha actualment al ple, ja que el PSC era l'únic que faltava per donar a conèixer el nom de la persona que l'encapçalaria.

 

Participació