Una de les hipòtesis de l'accident mortal de Sabadell seria una disputa entre vehicles

La Policia Municipal contempla la possibilitat d'una conducció temerària de l'home que va perdre la vida i anava al volant

El xoc frontal entre els dos vehicles
El xoc frontal entre els dos vehicles | Dani Sánchez
Redacció
16 de gener del 2023
Actualitzat a les 23:32h
La investigació sobre l'accident mortal del passat divendres a la nit a l'entrada sud de Sabadell, en el qual van morir dues persones i una tercera va quedar en estat greu, que duu a terme la Policia Municipal, ha apuntat com una de les hipòtesis una disputa amb un tercer vehicle. D'aquesta manera, en el moment de l'avançament hauria envaït el carril contrari i va produir-se el xoc frontal.

Així ho ha detallat l'ACN de fonts municipals, que han indicat que continua buscant proves del sinistre mortal. Tal com han recreat, el vehicle, model Audi i que hauria provocat l'accident, va fer un avançament i va envair el carril contrari. Va ser aleshores quan es va produir la topada.

És per això que un dels supòsits de la Policia és que hi hauria hagut una picabaralla prèvia amb el conductor d'un tercer turisme. En l'accident va morir a l'instant el conductor de l'Audi, un home de 37 anys i ja a l'hospital, hores més tard, una menor de 13 anys, que ocupava la furgoneta que va rebre l'impacte. El conductor d'aquesta, un home de 42 anys, va ingressar en estat greu a l'Hospital Parc Taulí.

Els fets van passar a les 21.40 hores, a la carretera de Bellaterra (BV-1414), en un punt en què hi ha un sol carril que més endavant es bifurca, mentre que de sortida de la capital vallesana n'hi ha dos.