Dos morts i un ferit greu en un xoc frontal a Sabadell

Les dues víctimes, una d'elles menor, veïnes de Sabadell

L'impacte entre els dos vehicles
L'impacte entre els dos vehicles | Dani Sánchez
Redacció
14 de gener del 2023
Actualitzat el 16 de gener a les 16:30h
Accident mortal a l'entrada per la zona sud de Sabadell, amb dues persones que han perdut la vida, en un xoc frontal. El sinistre es va produir aquest divendres a la nit, al voltant de dos quarts de deu, a la carretera de Bellaterra, a l'altura de l'aeroport.

Segons han informat fonts municipals, la topada va ser entre un turisme, un model Audi, i una furgoneta. Fruit de l'impacte va morir el conductor del primer, un home de 37 anys, i aquest matí una de les dues ocupants, una menor de 13 anys, de la furgoneta. L'altra persona, de 42 anys, que anava al volant, es troba en estat greu.

Les dues víctimes mortals són veïnes de Sabadell i la Policia Municipal ja està investigant les causes d'aquest accident mortal, el primer de l'any a la ciutat i que s'ha registrat una mica més de tres mesos de l'últim. Tal com ha precisat, l'Audi, que circulava en sentit sud per causes que es desconeixen, ha envaït el carril contrari i ha topat frontalment amb la furgoneta.

Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers, unes altres sis del cos policial local i cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un accident mortal tres mesos després
També va tenir lloc en un dels accessos a la capital vallesana, a la carretera de Mollet, i van morir un motorista i l'acompanyant. Va ser en una topada entre la motocicleta i un turisme, el conductor del qual va sortir il·lès i va ser detingut per donar positiu en el test de drogues. Després de passar a disposició judicial va quedar en llibertat amb càrrecs.