La cançó viral de Shakira inspira un missatge d'educació viària a la Policia de Polinyà

Un avís que la llei és igual per a tothom

Imatge promocional de la cançó de Shakira i Bizarrap
Imatge promocional de la cançó de Shakira i Bizarrap | BZRP
Redacció
12 de gener del 2023
Actualitzat a les 20:02h

La sacsejada mundial que ha fetShakira amb la publicació del darrer tema, Session 53, ha arribat a tots els àmbits, més enllà de la premsa del cor. El vídeo, penjat a YouTube i que compta amb la col·laboració de l'argentí Bizarrap, en menys de 24 hores, té més de 35 milions de visualitzacions. Hi ha qui ha aprofitat la viralitat de les lletres per fer una mica de pedagogia.

La Policia de Polinyà, que es mou com un peix a l'aigua per les xarxes socials, ha fet un joc de paraules amb dues de les parts ocurrents de la cançó de la colombiana: Twingo i Casio. I ha llançat un missatge de seguretat viària: "Amb un Twingo o amb un Ferrari, llueixis un Rolex o bé sigui un Casio…Els límits de velocitat són per a tothom!".
 No és la primera vegada que aquest cos aprofita una creació de Shakira per, amb molt d'humor, fer-se-la seva. Fa una mica més de sis anys, amb un altre hit de la de Barranquilla, van anunciar que havien rebut una nova eina de feina: dues bicicletes. Una declaració a xarxes en què replicaven part de la tornada del tema: "Lleva, llévame en tu bicicleta. Óyeme Carlos, llévame en tu bicicleta".


 

Lletra completa de la Bizarrap Session 53 amb Shakira

"Perdó, ja vaig agafar un altre avió, aquí no torno no vull cap altra decepció. Tant que te les dones de campió i quan et necessitava vas donar la teva pitjor versió. Sorry, baby, fa estona que jo havia de botar aquest gat. Una lloba com jo no està per a novells, una lloba com jo no està per paios com tu, pa paios com tu, a tu et vaig quedar gran, i per això estàs amb una igualeta que tu.

Això és perquè et mortifiquis, masteguis i empassis, empassis i masteguis. I amb tu ja no torno ni que em ploris ni em supliquis. Vaig entendre que no és culpa meva que et critiquin, jo només faig música perdó que t'esquitxi.

Em vas deixar de veïna la sogra, amb la premsa a la porta i el deute a Hisenda. Et vas creure que em vas ferir i em vas tornar més dura. Les dones ja no ploren, les dones facturen.

Té nom de persona bona, clarament no és com sona. Té nom de persona bona, clarament és igual que tu. Pa paios com tu. A tu et vaig quedar gran, i per això ets amb una igualeta que tu.

De l'amor a l'odi hi ha un pas, per això no en tornis, fes-me cas. Zero rancors petit, jo et desitjo que et vagi bé amb el meu suposat reemplaçament. No sé ni què et va passar, estàs tan estrany que ni et distingeixo. Jo valc per dos de 22. Vas canviar un Ferrari per un Twingo. Vas canviar un Rolex per un Casio. Vas accelerat, dóna-li a poc a poc. Molt gimnàs, però treballa el cervell una mica també.

Fotos per on em veuen, aquí em sento una ostatge. Per mi tot bé. Jo et desocupo demà i si vols emportar-te-la a ella, que vingui també.

Té nom de persona bona, clarament no és com sona. Té nom de persona bona, una lloba com jo no està pa paios com tu, pa paios com tu. A tu et vaig quedar gran i per això ets amb una igualeta que tu.

A tu et vaig quedar gran, i per això ets amb una igualeta que tu".