ENQUESTA | Us ha agradat la cavalcada, sense restriccions, dels Reis d'Orient de Sabadell?

Creua la ciutat de nord a sud

Imatge d'arxiu d'una cavalcada a Sabadell
Imatge d'arxiu d'una cavalcada a Sabadell | Juanma Peláez
NacióSabadell
05 de gener del 2023
Actualitzat el 10 de gener a la 13:37h
La cavalcada dels Reis d'Orient de Sabadell ha creuat la ciutat de nord a sud. Uns set quilòmetres de recorregut, travessant per diferents barris. Enguany, i a diferència dels dos últims anys, la comitiva ha pogut fer la desfilada sense cap tipus de restricció per la pandèmia de la Covid-19.

Per primera vegada, des de 2020, no hi ha cap tipus de mesura per evitar els contagis de coronavirus. El 2021 van muntar-se quatre dies de cavalcada per la Fira Reial, a Fira Sabadell, amb cita prèvia i una gestió controlada dels accessos, per evitar aglomeracions. A més, el dia 5 de gener es va muntar unstreaming, amb la col·laboració de Ràdio Sabadell. L'any passat, tot i les limitacions, les carrosses van sortir al carrer però amb la màxima distància possible i l'ús de la mascareta.

Aquest 2023 hi ha hagut sorpreses, i també carrosses que han passat a formar part de la desfilada reial. A més, acompanyats per gairebé mig miler de persones, entre carters reials i patges, entre d'altres. Us ha agradat el que heu vist? Us animem a participar a l'enquesta: