Rescaten un conductor atrapat en un accident a l'AP-7 a l'altura de Barberà

En un accident entre una furgoneta i un turisme i que ha deixat una altra persona ferida

L'estat en el qual ha quedat un dels vehicles
L'estat en el qual ha quedat un dels vehicles | Bombers
Redacció
03 de gener del 2023
Actualitzat el 10 de gener a la 13:39h
Un conductor, un home de 36 anys, ha hagut de ser rescatat en quedar atrapat a la furgoneta que conduïa després d'un accident amb un turisme. El xoc s'ha produït aquest dimarts al matí, al voltant de les vuit, a l'AP-7, al seu pas per Barberà del Vallès, en sentit Girona, segons han informat els Bombers.

Han hagut d'excarcerar-lo i d'aquesta manera, el poguessin traslladar a l'Hospital Parc Taulí, juntament amb la conductora de l'altre vehicle, una dona de 32 anys, que també ha resultat ferida. Han estat traslladats al Taulí, amb pronòstic menys greu. Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre unitats dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La topada ha tingut lloc sobre les vuit i, tal com ha informat inicialment el Servei Català de Trànsit, "sembla que hi ha un turisme bolcat". L'accident ha obligat a tallar dos dels quatre carrils de la via i ha arribat acumular fins a set quilòmetres de retencions, amb cues fins a Sant Cugat.
  Hi ha hagut afectacions a d'altres vies que enllacen amb l'AP-7, com la B-30 i la C-58. Menys d'una hora després del sinistre s'ha restablert la circulació, cosa que ha rebaixat la congestió a cinc quilòmetres fins que, poc després, ja s'ha normalitzat.