Final feliç: el nen Jesús torna al pessebre de Barberà

Es troba en bon estat, després del segrest exprés

La nova figura recuperada
La nova figura recuperada | Ajuntament de Barberà del Vallès
Redacció
03 de gener del 2023
Actualitzat el 10 de gener a la 13:40h
Final feliç amb el segrest del nen Jesús del pessebre de Barberà del Vallès. La figura ha tornat aquest cap de setmana a lluir a la representació que hi ha instal·lada davant de l'edifici consistorial. I ho ha fet després que l'Ajuntament informés que l'havia recuperat, un cop l'havien retornat.

L'administració local ha precisat que "no ha patit cap vandalització greu" i ha agraït que tot plegat hagi "quedat en una broma". I és que, el segrest exprés -s'ha allargat dos dies- s'ha convertit en un fenomen, tant per a les notícies d'àmbit català com estatal, així com a les xarxes socials, perquè es va produir el 28 de desembre, el dia dels Sants Innocents. 

Precisament, en un vídeo penjat a TikTok, dos joves van reivindicar el robatori i reclamaven 10.000 euros per tornar el nen Jesús. Però, després del rebombori generat, els mateixos protagonistes van publicar un altre vídeo en el qual es disculpaven davant la ciutadania i que havia estat una broma.
 
@secuestradoresbarbera#parati#secuestro#barbera#fyp#niñojesus#fypシ♬ sonido original - SecuestradoresBarberaDelValles

A més, suggerien a la Policia Local, que s'encarrega cada dia de retirar la figura per, curiosament, evitar que el sostreguin, que el fixessin amb cola o claus. Així mateix, retreien al cos que "per a la pròxima vegada vigilen més".