1 de 10
obituari

Mor el fotoperiodista de Sabadell David Bisbal

Treballava al diari digital iSabadell i estava vinculat a la Joventut de la Faràndula

El fotoperiodista David Sabadell | ACN / Albert Segura
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 6 de desembre de 2022 a les 20:01 |
El periodisme local de Sabadell està de dol per la mort, aquest dimarts, del fotoperiodista David Bisbal als 46 anys. Era fotògraf al diari digital iSabadell, on hi treballava des de pràcticament la seva creació fa més de deu anys, i estava vinculat a l'àmbit cultural, a l'entitat de teatre amateur la Joventut de la Faràndula, recentment reconeguda amb la Creu de Sant Jordi.

A més, també havia assumit les tasques de premsa i protocol de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT), amb qui estava vinculat després que el 1979 el seu pare, policia municipal de la localitat vallesana, va morir víctima d'un atac terrorista.


La pèrdua ha tingut ressò a la ciutat i a través de les xarxes socials s'han deixat els missatges de suport. Unes notes de record des de tots els àmbits, polític, social, cultural, econòmic i sobretot del periodisme local (al cap i a la fi, els seus companys).   L'alcaldessa, Marta Farrés, ha traslladat el condol a la família mitjançant Twitter: "Se'm fa difícil pensar que no hi serà a la propera roda de premsa", ha escrit. Però no ha estat l'única, també les formacions polítiques, el CE Sabadell i diverses entitats de la ciutat. 
 

 

Participació