1 de 10
restriccions

La Crida per Sabadell demana «responsabilitat» amb l'ús de les fonts del Passeig en un context de sequera

​Critica que l'alcaldessa demani un exercici de responsabilitat a la ciutadania i no en doni exemple

La inauguració del Passeig | Juanma Peláez
per NacióSabadell, Sabadell | 1 de desembre de 2022 a les 08:00 |
La portaveu de la Crida per Sabadell, Nani Valero, ha reclamat "responsabilitat” a l'Ajuntament en relació amb l'activació de les fonts ornamentals del nou Passeig mentre s'estigui en nivell d'alerta per sequera, decretat pel Govern el passat divendres i que limita l'ús de l'aigua.

Valero ha recordat que inicialment es va informar que només funcionaria per a la inauguració del Passeig i amb l'encesa dels llums de Nadal, però un cop ha passat la posada de llarg del nou espai, “s'ha canviat de criteri”. I és que els divendres, dissabtes, diumenges, festius i vigílies de festius brollarà aigua.


La cupaire ha criticat que l'alcaldessa, Marta Farrés, via la publicació d'un ban, demani “restringir i extremar” l'ús de l'aigua, “en una crida a la responsabilitat i solidaritat de les veïnes de Sabadell i que mantingui enceses les fonts ornamentals sense cap necessitat vital”. “És il·lògic”, ha rematat i ha instat que el consistori sigui exemple, “és una mostra d'irresponsabilitat amb un bé escàs i col·lectiu com és l'aigua”.

La líder de la formació ha exigit a l'alcaldessa que “deixi d'actuar més per unes imatges i que miri pel bé de la ciutat i de la gent” i ha assenyalat que “ens agradaria que la situació fos diferent, si no que li diguin als pagesos que veuen limitat el reg dels seus cultius”.Participació