1 de 10
accident de trànsit

Doble accident amb motoristes ferits en un mateix carrer de Sabadell

La topada entre el turisme i la motocicleta es produeix amb tres mal comptades de diferència

per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 28 de novembre de 2022 a les 16:37 |
Dos motoristes van resultar ferits, de caràcter lleu, en un doble accident que es va produir el passat divendres al Passeig del Comerç, amb una diferència de poc més de tres hores -al migdia i a larda-. En les dues topades es van veure involucrades una motocicleta i una turisme.  

El primer sinistre va tenir lloc a l'altura del número 30 d'aquesta ubicació del sud de Sabadell i la víctima va ser un jove de 18 anys. Segons ha precisat la Policia Municipal de Sabadell, la topada es va produir quan la conductora del cotxe, una jove de 23 anys, va fer una maniobra quan anava a estacionar


El motorista va necessitar el trasllat a l'Hospital Parc Taulí al voltant de les 13.45 hores. Fins al lloc es van desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una altra unitat del cos policial. 

Una mica més de tres hores després, a les 16.56 hores, i a menys de 100 metres, es va localitzar el segon accident, a la confluència de la carretera de Barcelona. En aquest cas, el motorista, de 24 anys, no va respectar un semàfor i va xocar contra un automòbil. 


Fruit de l'impacte va necessitar ser traslladat al CUAP Sant Fèlix i també van intervenir una ambulància del SEM i una patrulla de la Policia Municipal.  

 

Participació