Fira de Santa Llúcia a Sabadell 2023: horari i com arribar-hi

Una trentena de parades instal·lades una altre any a la plaça del Doctor Robert

Les casetes ofereixen tota mena d'objectes d'aquesta època
Les casetes ofereixen tota mena d'objectes d'aquesta època | Juanma Peláez
Nació
21 de novembre del 2023
Actualitzat el 04 de desembre a les 9:43h
Sabadell ja fa olor de Nadal. La programació d'aquestes festes tan assenyalades arrencarà aquest divendres, 24 de novembre, amb l'encesa de llums, i tot just l'endemà s'inaugurarà un altre dels clàssics: la Fira de Santa Llúcia.

Comptarà amb una trentena de parades i s'hi organitzaran activitats infantils i familiars al seu voltant al llarg de tot el mes de desembre. 

Dates i horari de la Fira de Santa Llúcia a Sabadell per Nadal

La Fira de Santa Llúcia a Sabadell s'inaugura el 24 de novembre, i estarà oberta fins al 22 de desembre, De dilluns a divendres tindrà les portes obertes de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores. I els caps de setmana i festius amb el mateix horari, però el tancament serà una hora més tard, a les 21 hores.
 

Com arribar al mercat de Nadal de Santa Llúcia de Sabadell

La Fira tornarà enguany a la plaça del Doctor Robert. Un punt cèntric al qual es pot arribar amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ja que a pocs metres s'hi troba l'estació de Sabadell Plaça Major. Justament davant també hi ha una parada d'autobús de TUS, on s'aturen diverses línies: L1, L2 i L3. L4, L5 i L15, entre d'altres. Una altra via d'arribada és amb Rodalies, ja que a poc més de cinc minuts a peu hi ha la parada Sabadell Centre (R4).
 
 

Tot el que pots trobar a la Fira de Santa Llúcia


A la Fira de Santa Llúcia s'hi poden trobar, principalment, elements de Nadal com figures per al pessebre, arbres de Nadal, plantes, Tions... també hi ha molts objectes per regalar
 

Altres Fires i Mercats a Sabadell

Fira Artesana de Nadal de Sabadell - FANSA

Del 15 de desembre al 5 de gener, la plaça del Gas acollirà la Fira Artesana de Nadal de Sabadell, que obrirà cada dia (tret del 25 i 26 de desembre i l'1 de gener) de 10h a 14h i de 16.30h a 21h.