1 de 10
oci nocturn

VÍDEO | «Tanquem Waka», la campanya d'Arran Sabadell contra la discoteca

Una acció de l'organització per denunciar agressions i discriminacions "impunes"

per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 23 de novembre de 2022 a les 14:10 |
L'organització juvenil de l'esquerra independentista, Arran Sabadell, ha iniciat una campanya que té posada a la diana la discoteca Waka Sabadell, que es troba al terme municipal de Sant Quirze. Una acció que duu per títol “Tanquem Waka”, que s'ha escrit a la porta d'accés a la sala, i que s'ha fet aquesta setmana.

En el vídeo, compartit a les xarxes socials, Arran ha justificat aquesta pintada per ser “masclistes, racistes i LGBT-fòbics” i també ha llançat pintura morada a l'exterior de la sala. Així han volgut denunciar agressions i discriminacions que es produeixen tant a l'interior com a l'exterior de l'espai.

  Arran ha remarcat la “reiterades agressions impunes” i ha recordat la violació del passat mes de març i l'agressió sexual del juny també d'enguany, precisant que s’ha conegut perquè ha aparegut a la premsa. També ha apuntat que la discoteca té a treballadors sense contracte.


La iniciativa està emmarcada en el 25-N, Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència vers les Dones, i Arran ha advertit que ha estat la primera per posar de manifest “aquells espais que vulneren dia rere dia els nostres drets”. La formació també ha carregat contra l'Ajuntament de Sabadell per “deixar sense alternatives d'oci al jovent” de la ciutat i ho ha rematat: “Cal tancar Waka, però també generar espais d'oci nocturn lliures de masclisme, racismes i explotació infantil”.

 

Participació