1 de 10
nadal 2022

Assaig de l'enllumenat nadalenc a la plaça Doctor Robert i el Racó del Campanar

Compte enrere per a la posada de llarg del Nadal a Sabadell

La façana del consistori engalanant-se | Albert Segura
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 22 de novembre de 2022 a les 22:04 |
Aquest dissabte es dona el tret de sortida al Nadal, amb l'encesa dels llums. De fet, la ciutat ja fa molts dies que respira Nadal, amb la instal·lació de la infraestructura de l'enllumenat i el pessebre, entre d'altres. Però, per tal d'arribar amb garanties a la inauguració, s'estan fent proves, com les dutes a terme aquest dimarts vespre al Racó del Campanar i a la plaça Doctor Robert.
  Les façanes il·luminades i especialment la posterior de l'Ajuntament, on ja hi ha pràcticament acabat el calendari d'advent, amb el popular personatge, el Llaminer, com a gran reclam. També ja hi ha en aquest mateix emplaçament les casetes de la Fira de Santa Llúcia, després que l'any passat s'estrenessin els nou models, similars a les que s'instal·len en països del nord d'Europa.

L'encesa dels llums es farà en tres punts i a tres hores diferents, arrencarà al Racó del Campanar a les 18 hores, una hora després a la plaça del Pi i s'acabarà a les 20 hores a la Creu de Barberà. El tret de sortida a una agenda farcida d'activitats, que es multiplicarà d'actes a partir de la segona quinzena de desembre.

 

 

Participació