1 de 10
civisme

​Sabadell engega més d'una setantena de sancions per abocar les escombraries a la via pública

Les multes, segons la gravetat, oscil·len entre els 400 i 4.000 euros

Elements dipositats fora dels contenidors | Gala Espín
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 21 de novembre de 2022 a les 15:00 |
L'Ajuntament de Sabadell ha engegat més d'una setantena de sancions per castigar aquelles persones que aboquen les escombraries fora del contenidor o a les boques de la recollida pneumàtica. Unes denúncies que han començat a interposar-se en els últims mesos. Per això, el consistori ha fet una crida al civisme.

Unes multes que han sorgit de la inspecció de la via pública, que es fa a diari pels diferents barris del municipi, i que es fa de forma habitual i arran d'això s'ha detectat aquesta pràctica dels veïns. La normativa castiga aquest comportament entre els 400 i 4.000 euros, depenent de la gravetat.


En aquest sentit, l'administració local ha començat per les més lleus, però ha avisat que si es manté o hi ha reincidència s'incrementaria la sanció. L'alcaldessa, Marta Farrés, ha lamentat aquesta opció, “malauradament, al final només queda començar a posar multes” i ha admès que “no ens agrada”, però si es vol “aconseguir que tothom siguem cívics i tinguem una ciutat que puguem gaudir entre tots”.

 

Participació