1 de 10
successos

​Troben més de 2.000 plantes de marihuana en dues naus industrials d'un polígon de Sabadell

Els tres detinguts surten en llibertat amb càrrecs

Les plantes trobades al lloc | Mossos d'Esquadra
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 21 de novembre de 2022 a les 09:03 |
Els Mossos d’Esquadra va comissar, el passat 16 de novembre, 2.418 plantes de marihuana que es cultivaven en dues naus d'un polígon industrial de Sabadell. A més del cultiu, també 6,2 quilograms de cabdells preparats per a la venda i que assolirien un preu al mercat il·legal de 36.000 euros.

La Unitat d’Investigació de Cerdanyola es va posar rere la pista d’aquestes plantacions el passat mes de setembre i va derivar amb l’entrada dels espais a mitjans de novembre. Disposava de tota la infraestructura per al manteniment i preparació de les plantes: subministrament d'aigua, ventilació i es feia un ús fraudulent de la xarxa elèctrica.


Durant l’escorcoll, dut a terme el passat dia 16, es va detenir dues persones, dos homes, i posteriorment, una tercera, a Cerdanyola, com a presumptes responsables del cultiu i acusats dels delictes de defraudació del fluid elèctric i contra la salut pública. Tots tres van passar a disposició judicial dos dies després de l'entrada a les naus i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Participació