1 de 10
solidaritat

​Smatsa impulsa la seva obra social per donar suport a diversos àmbits de Sabadell

Un projecte que llança mentre sigui la concessionària de la neteja viària i recollida de residus de la ciutat

El director general d'Smatsa, Eugenio Díaz | Juanma Peláez
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 17 de novembre de 2022 a les 08:20 |
L'empresa encarregada de la neteja viària i recollida de residus de Sabadell, Smatsa, ha impulsat una obra social per donar suport a l'àmbit social, cultural, educatiu i esportiu de la ciutat. Així ho ha presentat aquest dimecres, en un acte organitzat a l’Espai Cultura de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

L'Obra Social Smatsa, tal com s'ha batejat aquesta iniciativa, és una agrupació de totes les col·laboracions que estava duent a terme la companyia com ara, l'esponsorització d'equips esportius (CE Sabadell, Sabadell Nord CF i Falcons de tennis taula), l'Agrupació San Sebastián de los Ballesteros, Andi Sabadell, l'entitat organitzadora del carnestoltes, Disbauxa, Creu Roja i el Rebost Solidari, entre d'altres.


La finalitat és contribuir al benestar de la ciutadania i participar en el desenvolupament i integració de les persones i afavorir el reconeixement de les activitats culturals. Al capdavant d'aquest projecte hi haurà l'exregidor socialista Ramon Burgués, al costat de l’actual director general d'Smatsa-, Eugenio Díaz, i la directora de comunicació, Marina Taltavull, entre d'altres.
 

El president de l'Obra Social Smatsa, Ramon Burgués Foto: Juanma Peláez


Díaz ha explicat que és la "culminació de molts anys" i que actualment, la concessionària destina 50.000 euros que surten "dels beneficis de l'empresa". La voluntat és ampliar aquesta xifra i així es mantindrà mentre sigui l'encarregada de la neteja del municipi -fins a 2027 prorrogables cinc anys més-. El regidor d'Acció Social, Eloi Cortés, ha resumit l'acte com que que "se li ha posat nom a una cosa que Smatsa ja venia fent" i ha realçat la importància que particulars "contribueixin en aquesta tasca social". 
Participació