1 de 10
solidaritat

Nova edició de l'outlet de la Fundació CIPO al mercat de Sant Joan

Més de 3.500 peces a la venda per recollir fons solidaris

Imatge d'arxiu de l'outlet | Fundació CIPO
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 11 de novembre de 2022 a les 16:02 |
La Fundació CIPO ha tornat a muntar l'outlet al mercat de Sant Joan. Des d'aquest divendres i al llarg del cap de setmana estarà muntat a l'equipament municipal. Es tracta de la 14a edició d'aquesta iniciativa que espera recollir fons per a les activitats de la cooperativa d'integració sociolaboral.

Hi participen 16 proveïdors i marques que han cedit unes 3.500 peces per a la venda, tant per a la temporada de tardor i hivern d’home i de dona. A més, l'esdeveniment compta amb una vintena de voluntaris que fan possible el desenvolupament d'aquest outlet.


El president de la Fundació, Joan Madaula, ha explicat que “hi ha menys peces que en l'edició anterior”, però, tot i així, “esperem arribar als 12.000 euros de recaptació”. El passat mes de maig, la darrera edició, es van aplegar “un rècord històric” de 15.011 euros. Sigui com sigui, el que res recapti es destinarà a un nou programa de fisioteràpia per al Centre Ocupacional i al Centre Especial de Treball de CIPO.

En paral·lel aquesta activitat, també hi ha muntat un sorteig a través d’Instagram i, com a novetat, l'estacionament del vehicle a l'aparcament de la plaça Imperial serà gratuït durant una hora per compres superiors als 50 euros. L'horari de l'outlet serà de 9 a 21 hores divendres i dissabte i diumenge, de 10 a 20 hores.

 

Participació