1 de 10
sorteig

SORTEIG Els enganys i prejudicis afloren a «Ocells i llops» de Josep Maria de Sagarra

Participa i guanya una entrada doble per la funció de dissabte, 12 de novembre, al Teatre Sant Vicenç

un moment de la representació | Teatre Sant Vicenç
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 2 de novembre de 2022 a les 19:00 |
Un muntatge del segle passat, ambientat en la postguerra, que, sense cap problema, pot ser contemporani. I és que la ploma de Josep Maria de Sagarra fa aflorar la complexitat de l'èsser humà a Ocells i llops. Enganys i prejudicis sobre aspectes, aparentment controvertits, com l'avortament, la prostitució i l'homosexualitat, entre d'altres.

Escrita el 1948, el títol forma part d'un grup d'obres en les quals també hi ha Galatea L'alcova vermella. Es tracta d'una de les creacions de Sagarra més desconegudes i que s'aparta del estil dramaturg popular.Una obra representada per diferents teatres del país (com es pot comprovar en el vídeo, que va tenir lloc a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya) i que arriba al Teatre Sant Vicenç sota la direcció de Daniel Serra, que dirigeix per segona vegada un títol de Sagarra.  


NacióSabadell sorteja, entre els seus lectors, una entrada doble per anar a veure l'espectacle Ocells i llops, el 12 de novembre a les 22:00 hores, al Teatre Sant Vicenç (Carrer de Montllor i Pujal, 103). Les inscripcions pel sorteig romandran obertes fins el divendres, 11 de novembre a les 11:00 hores, i t'hi pots apuntar aquí:Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el divendres, 11 de novembre a les 11:00 hores.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

 

Participació