Pinten un mural sota el lema «Estima la cultura, planta cara al racisme»

La iniciativa s'emmarca en el festival musical La Flama que se celebra el 19 de desembre a Sabadell

Redacció
12 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:37h
Imatge del mural que s'ha pintat.
Imatge del mural que s'ha pintat. | La Flama

Imatge del mural que s'ha pintat. Foto: La Flama


Durant la setmana passada diversos artistes, locals i internacionals, van rehabilitar i pintar un gran mural a l'avinguda Alcalde Moix de Sabadell de la mà del projecte de música i cultura compromesa La Flama que celebrarà la seva segona edició el proper 19 de desembre. L'acció pretén ser el tret de sortida per expandir el discurs del certamen més enllà de la branca musical.

En l'elaboració de l'obra interdisciplinaria, i sota el lema Estima la cultura, planta cara al racisme,van participar figures locals com el grafiter Werens i el grafista Milvietnams, però també hi van ser presents l'estudi barceloní Reskate Studio o el grafiter veneçolà Arteunok, en representació del projecte de cultura comunitària Tiuna el Fuerte.

En paraules de Diana Rodríguez, portaveu de La Flama, l'acció "pretén ser una expressió més de l'esperit d'aquest festival, que és el de vincular expressions artístiques i culturals amb lluites socials i populars".

Pel que fa al festival musical que organitza el Moviment Popular de Sabadell (MPS) i que es celebrarà el proper 19 de desembre a Fira Sabadell, comptarà amb la presència dels grups Boikot, Ítaca Band, Ebri Knight, Aspencat i Roba Estesa.

Un miler de localitats venudes

Les entrades poden comprar-se a la pàgina web del festival i tenen un cost de 14 euros. També poden comprar-se al Casal Popular Can Capablanca de Sabadell per 10 euros. el preu serà de 12 euros. Fonts de l'organització han explicat que la venda avança a bon ritme i que per ara ja s'han distribuit prop d'un miler.