Creu Roja reconeix el compromís dels seus socis i voluntaris

L'acte s'ha celebrat a l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell

Foto de família dels voluntaris i empreses reconegudes per Creu Roja.
Foto de família dels voluntaris i empreses reconegudes per Creu Roja. | Creu Roja
Redacció
12 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:13h

Foto de família dels voluntaris i empreses reconegudes per Creu Roja. Foto: Creu Roja


Creu Roja Sabadell ha celebrat a l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell el seu acte anual de reconeixement als socis, voluntaris i empreses que col·laboren amb l'entitat. Com es habitual, l'assemblea local ha premiat la dedicació de socis que porten més de 10, 25 i 50 anys ajudant a la institució, als voluntaris que en porten més de 10 i 25 i a les empreses que durant el 2014 han participat i col·laborat en projectes d'ocupació, en la campanya de Reis i en la donació de material informàtic per als usuaris de l'assemblea.

Enguany hi ha hagut també, un reconeixement especial per al sotsinspector del cos dels Mossos d'Esquadra de Sabadell, Josep Antoni Piqueras, que es retira i que durant molt de temps ha treballat de forma activa en benefici de Creu Roja. Així mateix s'ha fet una menció especial per als equips de voluntaris que durant el 2014 van col.laborar en l'onada de fred, les dutxes socials, el Centre de Mediació Social dedicat als infants i en el dispositiu d'alimentació infantil.

Pel que fa a les empreses reconegudes, hi ha Sensacions Càtering, Corporació Sanitària Parc Taulí, Kostal, Educa Borràs, Hotel Urpí, Toys R Us, ADF Sabadell, Zambon, Art Bo, Aigües de Sabadell, Pa Natural, Centre d´Esports Sabadell, Xarcuteria Sant Martí, La Pera i City Self Storage.

La trobada va comptar amb la presència del primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Joan Berlanga, del president de Creu Roja Barcelona, Josep Quitet, de la secretaria provincial, Carmen Rico i del president de assemblea local, Josep Masip.

Llistat de les persones reconegudes:

Socis de més de 50 anys: Enric Gómez Batista i José Sort
Socis de més de 25 i 75 anys que no van poder assistir a l´acte: Josep Moncunill, Josep Maria Pladevall i a l´empresa Grup BN Facility Services
Voluntaris de més de 25 anys: Matsebah Jordan, Margarita Galán, Montse Medina, José Barrachona
Voluntaris de més de 10 anys: Anabel Sabariego, Ana Carretero, Sheila Seguí
Reconeixement especial per a més de 50 anys de voluntariat amb entrega de medalla d'argent: Cristóbal Sances