1 de 10
teatre

​Manuel de Pedrolo s'instal·la al vestíbul del Teatre Sant Vicenç en el segon cicle d'autors

La iniciativa, engegada la temporada passada, es dedica a un autor “arraconat injustament”

Un moment de la primera representació de al temporada | Juanma Peláez
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 20 d'octubre de 2022 a les 13:00 |
Aquest darrer tram del mes d'octubre, el vestíbul del Teatre Sant Vicenç torna a organitzar el cicle d'autor. Aquesta temporada està dedicada a l'escriptor Manuel de Pedrolo. Arrencarà aquest divendres i s'allargarà tot el cap de setmana i tornarà la setmana vinent, dissabte, dia 29.

L'estrena de la iniciativa serà amb Distòpies, una obra que compta amb un repartiment jove i sorgit de la fornada teatral del Centre que encarnarà “els personatges de les escenes distòpiques”. L'equipament del barri de La Creu Alta vol donar visibilitat a un autor “arraconat injustament” i especialment amb la seva obra teatral, “molt poc representada”.


El cicle pretén “revalorar” l'autor i que el motiu que se l'hagi deixat en l'oblit “per tenir un discurs polèmic”. Aquest segona edició dedicada a Pedrolo arriba després que el curs passat es dugués a terme un dedicat a Ionesco. La finalitat serà la mateixa, “reflexionar” i, en aquest cas, “sobre la possibilitat de revoltar-se contra el poder, sobre els entorns i poders que ens oprimeixen”.

Els divendres i dissabtes, els muntatges es faran a les 22 hores, mentre que el diumenge serà a les 18 hores. La segona edició del cicle comptarà amb tres representacions aquesta temporada al Teatre Sant Vicenç.
Participació