Continua la recerca del veí de Sabadell desaparegut fa dues setmanes

Aquest dissabte, un gran dispositiu format per voluntaris i professionals han pentinat les zones de Castellarnau i Can Deu

La recerca d'en José Cañete continua
La recerca d'en José Cañete continua | ADF Sabadell
M.C.
17 d'octubre del 2022
Actualitzat a la 13:32h
Ja fa dues setmanes que en José Cañete, un veí de Sabadell de 74 anys i que pateix alzheimer, va desaparèixer. No duu documentació ni telèfon.

La família i els seus conciutadans, però, no perden l'esperança, i és per això que una seixantena de veïns va participar en un gran dispositiu de recerca organitzat dissabte pel cos de Bombers de la Generalitat i que va comptar amb la col·laboració de la Policia Municipal, Protecció Civil i diverses Agrupacions de Defensa Forestal, a més de l'Ajuntament de Sabadell que ha proporcionat l'avituallament a tots els participants al dispositiu.

En concret, dissabte van pentinar un terreny d'unes 9 hectàrees a les zones de Castellarnau i de Can Deu, com informa el Diari de Sabadell. El mitjà també detalla que la recerca s'ha fet de forma intensiva i en línia, amb una separació de metre i mig entre els participants.

Els dispositius per a la recerca d'en José continuen actius, i la família continua demanant la col·laboració ciutadana per trobar-lo.