1 de 10
successos

Ampli dispositiu per trobar l'home desaparegut fa una setmana a Sabadell

Efectius dels Mossos d'Esquadra, la Policia Municipal, Bombers i Agents Rurals han buscat per Castellarnau

Dos agents dels Mossos | Juanma Peláez
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 10 d'octubre de 2022 a les 17:58 |
Un ampli dispositiu, amb efectius dels cossos de seguretat i emergències, s'han desplegat aquest dilluns per trobar l'home que va desaparèixer fa una setmana a Sabadell. Es tracta de José Cañete Cabello, de 74 anys, a qui se li va perdre la pista dilluns passat i la Policia Municipal va fer una crida a través de les xarxes socials.

Al votant d'una quinzena de persones, entre Mossos d'Esquadra, Policia Municipal, Agents Rurals i Bombers, s'han repartit per la zona de Castellarnau i per una àrea boscosa paral·lela a la Ronda Oest, entre d'altres. L'operatiu també ha comptat amb l'ús d'helicòpters i drons per trobar al veí de la ciutat.

 

La cerca de l'home desaparegut Foto: Juanma Peláez

Membres del cos de Bombers Foto: Juanma Peláez


Així mateix, s'estan revisant imatges de diversos llocs com ara, estacions de tren i s'ha visitat la segona residència de l'home, a la província de Tarragona, però tampoc hi ha hagut cap rastre. "Encara tenim esperances de trobar-lo amb vida", han explicat fonts de la policia catalana.

 

Els diversos cossos de seguretat i emergències Foto: Juanma Peláez


En les accions conjuntes, que també ha participat Protecció Civil i ADF, s'han cobert, a més de l'àrea d'aquest dilluns per diferents zones de la localitat, el Ripoll i el rodal. També s'ha fet una crida a la col·laboració ciutadana, s'ha contactat amb les penyes ciclistes que recorren habitualment els entorns de la ciutat i amb les associacions de veïns del nord-oest, on es va produir la desaparició
 

Els diferents efectius reunits a la zona Foto: Juanma Peláez


El sabadellenc té la malaltia d'Alzheimer, va indocumentat i sense telèfon. L'última vegada que se'l va veure, el dilluns 3 d'octubre, duia una camisa de quadres blava i uns texans. És de complexió prima, té calvície parcial i pèl canós. També des de Terrassa, el seu alcalde, Jordi Ballart, s'ha sumat a la col·laboració ciutadana.
 

 

Participació