Llibertat amb càrrecs per al conductor de l'accident mortal a Sabadell

En el sinistre van morir el motorista i l'acompanyant

El lloc del sinistre mortal
El lloc del sinistre mortal | Dani Sánchez
04 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:54h
El conductor del turisme de l'accident mortal, que es va produir aquest diumenge al migdia en un dels accessos a Sabadell, ha quedat en llibertat amb càrrecs, tal com han informat els Mossos d'Esquadra a NacióSabadell. L'home va ser detingut per la Policia Municipal i va passar a disposició judicial, hores després, als jutjats de la capital vallesana. 

Un cop ha declarat, l'han deixat en llibertat amb càrrecs. El van arrestar, ja que va donar positiu en el drogotest, després que impactés el cotxe amb la motocicleta, en la qual viatjaven dues persones que van perdre la vida, una seixantena i setantena d'anys, i veïnes del municipi de Cerdanyola del Vallès. 

El sinistre mortal va tenir lloc, al voltant de les 13.15 hores, a la carretera de Mollet -B-140-, a l'altura del Passeig Tirso de Molina. I fins al lloc es van desplaçar unitats del cos policial; dels Bombers, que van practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar, fins a l'arribada de professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).