transport públic

La peculiar mascota Bussi causa sensació a les xarxes socials

Usuaris i programes de televisió destaquen la presentació de la nova imatge dels busos urbans de Sabadell

Bussi, la mascota de TUS | Marta Ordóñez
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 23 de setembre de 2022 a les 20:00 |
Bussi, la mascota de Transports Urbans de Sabadell (TUS), presentada aquest dijous a la tarda, no ha trigat res en fer-se viral i convertir-se en tot un fenomen a les xarxes socials. Hi ha hagut opinions per a tots els gustos i comentaris de tota mena, ja no només d'internautes també de programes de televisió. 

La imatge busca fomentar la mobilitat en transport públic, especialment entre els infants de la ciutat per desplaçar-se als seus centres educatius. Una presentació que ha estat enmarcada dins els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat de la localitat. 

 
Fins i tot Bussi ha arribat al programa Els Matins de TV3, en el qual s'ha destacat que Sabadell disposi d'una mascota i que busqui el foment del transport públic "en edats més joves". Un altre espai de la mateixa cadena, APM?, ha fet broma que Bussi "el vaig pillar" al "Pokémon Plata"

  Una irona que també han compartit d'altres usuaris a les xarxes socials amb el nom de la mascota, "Bussisolutions", un terme que es va fer popular amb el programa televisiu d'Alfons Arús Força Barça, en què Carles Busquets, exporter blaugrana -i pare de Sergio Busquets-, era el protagonista en clau d'humor. Però no només això, hi ha hagut qui ha apuntat que sota la disfressa hi ha l'autor de l'arxiconeguda "Compra en Sabadell".  

 

Participació