canvi climàtic

​Estrena exitosa del retorn de l'escape room d'Aigües Sabadell

Es va posar en marxa el passat mes de maig

El joc es duu a terme a l'Aula de l'Aigua | Aigües Sabadell
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 23 de setembre de 2022 a les 17:00 |
Aquest cap de setmana l'Aula de l'Aigua, d'Aigúes Sabadell, es converteix en un escape room per conscienciar sobre el canvi climàtic. Una activitat que torna a l'espai de la companyia, després de l'aturada estival i que no ho podia fer amb més èxit, amb les entrades exhaurides pels dos dies.

La iniciativa, batejada amb el nom de Missió Planeta, consisteix en superar set encàrrecs i trobar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que estan encriptats i estan al laboratori lunar. Una prova que se situa a l'any 2160 i la humanitat es troba en una situació d'emergència climàtica, provocada precisament per la seva acció.

  La situació esdevé pràcticament insostenible “és massa tard per salvar la humanitat. O no?”, ho presenten des d'Aigües Sabadell i es disposa d'una hora per completar la missió. Una activitat que, davant un escenari futurista, “està dissenyada per proporcionar una experiència vivencial, amb l'objectiu d'impactar, conscienciar i impulsar un canvi d’hàbits", ha assenyalat la directora de Sostenibilitat i Transformació de l’'empresa, Elisabeth Santacruz.

Missió Planeta és per a tots els públics, amb edats del 12 als 99 anys -els menors han d'anar acompanyats d'adults- i es va estrenar el passat mes de maig. La companyia espera, davant l'èxit de resposta, espera oferir noves dates aviat.

 

Participació