successos

Dos atropellaments en menys d'una hora al sud de Sabadell

Les dues víctimes creuen el carrer per un pas de vianants

per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 15:56 |
Dues persones van resultar ferides, de caràcter lleu, en ser atropellades per un turisme aquest dimecres al matí. Uns accidents que es van produir en menys d'una hora de diferència i amb una mica més de mig quilòmetre de distància entre els dos, que es van localitzar al sud de Sabadell.

El primer va ser quan passaven dos minuts de les vuit del matí, a l'avinguda Barberà, 326. Un vianant de 45 anys va resultar ferit, de caràcter lleu, en ser envestit per un vehicle quan creuava el carrer per un pas de vianants senyalitzar per un semàfor, segons ha informat la Policia Municipal de Sabadell. I ha especificat que la causa va ser una "falta d'atenció" de la conductora, de 43 anys.


El segon va ser a les 8.50 hores, a una mica més de 600 metres del lloc, al carrer Vàzquez de Mella, 12. Un vianant de 34 anys va ser atropellat quan també creuava el carrer per un pas de vianants, ha detallat la Policia. En aquest cas, el cotxe feia una maniobra de marxa enrere i va colpejar l'home.

Tant una com altra víctima van ser traslladades a l'Hospital Parc Taulí. En un i altre atropellament van intervenir una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat del cos policial.


 

Participació