salut pública

Tornen els insectes i els rosegadors a la comissaria de Sabadell

L'Ajuntament actuarà, després que ho fes dues vegades la setmana passada

La comissaria de Sabadell | Albert Hernàndez
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 13:59 |
Pràcticament un mes després de la denúncia pública del Sindicat Policies Locals-Cos Mossos d’Esquadra (SPL-CME) de Sabadell per la presència de cuques i rates a la comissaria local, aquest dijous han tornat a compartir un vídeo a les xarxes socials, amb la presència d'insectes a les instal·lacions, així com rosegadors.

Aquesta vegada els han trobat a la sala de planificació i novament al menjador. El sindicat ha reiterat que ho ha denunciat a Inspecció de Treball de la Generalitat i ha carregat contra l'Ajuntament de Sabadell perquè "no ho soluciona".

  Des del consistori, la regidora de Salut, Sonia Sada, ha dit que "coneixem els problemes" que hi ha a l'equipament i ha assegurat que la setmana passada, "els dies 15 i 16" de setembre es va actuar i també "es farà avui mateix". A la vegada que ha manifestat la voluntat que "es facin amb molta més freqüència". Sada ha recordat que "les temperatures poc freqüents" d'aquest mes de setembre ha provocat que "proliferin més".


Es tracta de la tercera denúncia de l'estiu del SPL-CME, fet des de les xarxes. A mitjans de juliol s'informava que "cada dia estem igual" i s'assegurava que ja al novembre (de 2021) es va dur la presència d'insectes i rates a Inspecció de Treball. A finals del passat mes d'agost, van tornar a publicar a Twitter la presència de rates al menjador.

 

Participació