successos

Desmantellen un entramat que feia servir una associació cannàbica de Sabadell per traficar amb droga

Hi ha dues persones detingudes i el valor de la droga intervinguda supera els 30.000 euros

La droga i el material comissat pels policies | Mossos d'Esquadra
per A.H., Sabadell, Catalunya | 21 de setembre de 2022 a les 17:03 |
Una operació conjunta entre Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell ha desmantellat un entramat que feia servir una associació cannàbica de la ciutat, que es troba a l'avinguda Rafael de Casanovas, per traficar amb droga, bàsicament marihuana i haixix.

El passat 15 de setembre van detenir els dos responsables de l'establiment, de 37 i 26 anys. Va ser la culminació d'una acció policial que té l'origen al maig, quan es va "tenir constància de l'activitat il·lícita", ha indicat la policia catalana, i que "els màxims responsables del club eren distribuïdors de substàncies estupefaents".


L'associació, tal com han puntualitzat els Mossos, es definia com a organització sense ànim de lucre per fomentar un ús racional del consum del cànnabis, quan a l'interior es venia la droga "de forma indiscriminada a qualsevol persona" que hi accedia i les consumien a l'exterior.

Així, el passat dia 15 es va dur a terme l'escorcoll de l'espai i es van localitzar cinc quilos de marihuana, un d’haixix i una llibreta amb anotacions de compradors, preus i quantitats. Segons figura a l'Oficina Central Nacional de Estupefacientes (OCNE), el valor de les substàncies intervingudes seria de 36.255 euros aproximadament.


Els dos arrestats ja van passar a disposició judicial i el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell va decretar la llibertat amb càrrecs.

 

Participació