salut pública

Troben rates a la comissaria de la Policia Municipal de Sabadell

Aquest dissabte es farà una desinfecció de les dependències policials

La comissari de Can Marcet | Albert Hernàndez
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 26 d'agost de 2022 a les 18:07 |
El Sindicat Policies Locals-Cos Mossos d’Esquadra (SPL-CME) de Sabadell ha compartit, aquest divendres a les xarxes socials, un vídeo en el qual s'aprecia una rata en un dels espais de la comissaria de Can Marcet, que es troba a la carretera de Molins de Rei. I en el missatge que l'acompanya s'indica que no és una situació nova.

"Rates i altres fastigosos animals al menjador, dutxes i vestidor" i carrega contra la Policia "incapaç d'erradicar-les". L'Ajuntament explica que va tenir coneixement d'aquest fet aquest dijous a la tarda i de seguida "es van iniciar els tràmits per solucionar-ho". I això es tradueix en què aquest dissabte es farà una desinfecció a les dependències policials de forma urgent, i que durà a terme una empresa especialitzada en control de plagues. El consistori "comparteix la preocupació i vetllarà perquè les instal·lacions de la Policia Municipal tinguin les millors condicions". La denúncia difosa a Internet de l'organització sindical no és la primera aquest estiu. El passat juliol, en un altre vídeo penjat a les xarxes socials, es veien cuques pel mateix lloc on ara hi havia el rosegador. 
  Fa una mica més d'un mes s'expressava que "cada dia estem igual" i s'assegurava que al novembre (de 2021) es va dur la presència d'insectes i rates a Inspecció de Treball. A la vegada, s'exigia que "s'hi posés solució" a la situació

 

Participació