1 de 10
educació

​El preu del menjador escolar de Sabadell puja 4,2 euros mensuals el curs vinent

S'incrementa 0,21 cèntims diaris i la tarifa se situa en 6,54 euros

Dues alumnes dinant en un menjador escolar | ACN
per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 10 d'agost de 2022 a les 16:00 |
En poc menys d'un mes arrencarà el curs escolar, que més enllà de les novetats de calendari i les hores de jornada lectiva, també arribarà amb un canvi en el preu del servei de menjador. A Sabadell s'apujarà 4,2 euros al mes, és a dir, un increment diari de 0,21 euros i la nova tarifa se situa en 6,54 -la temporada passada era de 6,33 euros-.

Així es va acordar en la darrera Junta de Govern Local ordinària, celebrada a finals de juliol. El preu fixat és el màxim marcat pel Departament d'Educació de cara al curs 2022-2023 per alumne, amb IVA inclòs, per  tots aquells centres de titularitat pública. L'import contempla un espai de, com a màxim, dues hores i mitja, amb atenció a la canalla abans i després de l'àpat.


Aquests canvis s'aplicaran als alumnes habituals, que amb regularitat es queden a dinar a l'escola. Les tarifes per aquells que ho facin de forma esporàdica seran unes altres, tal com han indicat fonts municipals.

Aquest import és per als centres adherits a la gestió unificada, una modalitat de servei que té en compte valors socials i ambientals, així com el foment d'hàbits saludables i una dieta equilibrada, amb protagonisme per al producte de proximitat. Es tracta d'un model de menjador que va iniciar la seva implantació, amb petites reformes, el 2018.


 

Participació