Cinc denúncies per alcoholèmia positiva aquest cap de setmana a Sabadell

En un dels casos, la persona quintuplicava la taxa permesa i, en un altre, es va negar a fer les proves

Dos agents de la Policia Municipal de Sabadell
Dos agents de la Policia Municipal de Sabadell | NacióSabadell/Cedida
Redacció
25 de juliol del 2022
Actualitzat a les 11:59h
La Policia Municipal de Sabadell ha detectat aquest cap de setmana fins a cinc conductors que conduïen sota els efectes de l'alcohol, en un dels casos gairebé quintuplicant la taxa permesa (1,21mg/l). El conductor circulava a les 3.20h de la matinada de dissabte pel carrer de Bernat Metge, i va quedar denunciat per un delicte contra la seguretat viària. El vehicle es va traslladar a dependències municipals.

La mateixa matinada, agents de la Policia van identificar un altre conductor que va donar positiu (0,85 mg/l) al carrer de la Palma, i dos més la matinada del diumenge, a la plaça del  Mil·lenari (0,56 mg/l) - en aquest cas, a més, després d'haver xocat contra un semàfor -, i al carrer de Rocafort (0,89mg/l).

Pel que fa a divendres, la Policia va denunciar un motorista que circulava pel carrer de l'Abat Escarré contra direcció, i amb evidents símptomes d'embriaguesa, però que es va a negar a fer-se les proves d'alcoholèmia. Va quedar denunciat per un delicte contra la seguretat viària, a més de rebre una denúncia administrativa per falta de respecte vers els agents.