FOTOS | Macrodispositiu policial per evitar agressions al voltant de la discoteca Waka

L'acció policial es va saldar amb una cinquantena d'identificacions

Macrodispositiu policial a l'exterior de la discoteca Waka.
Macrodispositiu policial a l'exterior de la discoteca Waka. | Juanma Peláez
19 de juliol del 2022
Actualitzat a les 12:14h
Després de la nova agressió sexual a la discoteca Waka de les últimes setmanes, aquest passat dissabte, els Mossos d'Esquadra, juntament amb les policies municipals de Sabadell i Sant Quirze del Vallès, van fer un macrodispositiu al voltant d'aquesta discoteca.

Segons fonts de Mossos, l'objectiu era de "prevenció" arran dels fets de les últimes setmanes i també baixar el nombre de robatoris que s'han denunciat a l'interior de la discoteca. "Hem fet un dispositiu de vigilància".

De fet, la Junta de Seguretat Local de Sant Quirze del passat mes de maig ja va revelar que la discoteca havia concentrat 160 actuacions policials, 46 agressions i 36 detencions, 3 de les quals per violació. És per això que el Consistori ha demanat el seu tancament.

Una matinada de dissabte a diumenge on al voltant de la discoteca es van mobilitzar quatre furgons de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) amb 32 agents, dos furgons de la Brigada Mòbil (BRIMO) amb 16 agents, cinc patrulles de Seguretat Ciutadana amb un total de 10 agents, dues patrulles de paisà amb 4 agents i un binomi d'investigació.

​En total es van fer 50 identificacions, però cap persona va resultar ferida, en un dispositiu que qualifiquen "sense incidents". Des de la policia catalana no es descarta fer-ne de nous tot i que a hores d'ara no estan previstos.