Detenen cinc persones als horts de Can Llong, hores abans que s'incendiïn

Diversos ocupants haurien resultat ferits a conseqüència de la baralla amb la filla i els amics del propietari d'una caseta

Incendi a les barraques de Can Llong de Sabadell.
Incendi a les barraques de Can Llong de Sabadell. | Juanma Peláez
15 de juliol del 2022
Actualitzat el 19 de juliol a les 10:53h
Aquest divendres a la tarda s'ha declarat un incendi a la zona dels horts de Can Llong de Sabadell. La mateixa zona on aquest matí els Mossos d'Esquadra han intervingut en una baralla que s'ha saldat amb cinc detinguts. 

Tot i que a hores d'ara no es té constància de la relació que podria tenir l'esbroncada del matí amb les flames de la tarda, fonts policials han expressat a NacióSabadell que aquest matí la filla del propietari d'una caseta ocupada, juntament amb diversos amics, haurien anat a la zona a fer fora les persones hi havia. 

La situació ha acabat amb una baralla en la qual hi ha hagut diverses persones ocupants ferides i els Mossos d'Esquadra han detingut al grup que havia intentat desallotjar-los. En total, quatre nois i una noia per un delicte de lesions i per entrada a habitatge aliè. 

De fet, segons ha pogut saber aquest mitjà, alguns dels ferits se'ls ha pogut veure aquesta mateixa tarda als voltants dels horts que han cremat i on hi ha diverses barraques, sofas o piscines inflables.