L'Ajuntament de Sant Quirze exigeix el tancament immediat de la discoteca Waka

"Ens preguntem què més ha de passar perquè l'autoritat competent actuï", etziba el Consistori

La discoteca Waka és un focus de conflictes
La discoteca Waka és un focus de conflictes | Norma Vidal
Redacció
12 de juliol del 2022
Actualitzat a les 18:59h
L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès s'ha pronunciat aquesta tarda sobre la nova agressió sexual que s'ha produït aquest divendres a la discoteca Waka, exigint el tancament immediat d'aquest establiment d'oci nocturn. "És intolerable que la Generalitat segueixi permetent una activitat on les agressions sexuals són reiterades", diu l'Ajuntament en un comunicat, en què també asseguren que com a municipi no tenen la competència per ordenar-ne el tancament i que són "innombrables" les vegades que ho han demanat a la subdirecció general d'Espectacles Públics i Activitats recreatives que ho faci.

El Consistori ha volgut mostrar el "suport incondicional" a la víctima, a més d'oferir-se a acompanyar-la i assessorar-la, tot rebutjant qualsevol mena d'agressió sexual contra les dones, actes que "atempten contra un dels drets humans més fonamentals d'una persona com és la llibertat sexual, i que perpetua la discriminació, les desigualtats i el patriarcat", diuen en un comunicat. 

"Ens preguntem què més ha de passar perquè l'autoritat competent actuï", etziba el Consistori, que adverteix que, "per les seves dimensions", no pot garantir la seguretat i integritat de les persones.

De fet, una Junta de Seguretat Local del passat mes de maig ja va revelar que la discoteca havia concentrat 160 actuacions policials, 46 agressions i 36 detencions, 3 de les quals per violació.