atur

GRÀFIC | Sabadell torna a registrar un nou mínim històric en atur

Durant aquest darrer mes de juny s'han registrat 273 persones menys a les llistes locals de l'atur

Els sabadellencs sortint a comprar, en bicicleta i a passejar amb els nous talls a la via pública | Juanma Peláez
per Sergi Baixas, Sant Cugat, Catalunya | 5 de juliol de 2022 a les 14:00 |
Sabadell torna a registrar un nou mínim històric en les llistes locals de l'atur. Després de la ratxa dels últims mesos, la capital vallesana ha inaugurat l'estiu amb un nou rècord -en comparativa als darrers 14 anys- amb 11.436 desocupats, segons les dades de l'Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya -no contempla la figura de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO)-. 
 
ATUR VALLÈS OCC

Infogram

I és que en el darrer mes de juny, 273 persones més han abandonat aquestes llistes, ubicant la xifra global per sota de les registrades durant la crisi econòmica del 2008

La tendència positiva de Sabadell també s'ha reproduït al conjunt de la comarca i del país. Rellevants han estat els resultats de l'altre capital, Terrassa que han registrat un descens absolut en el nombre d'aturats de 381. Rubí, també ha gaudit d'una caiguda de 146 persones en les llistes de l'atur, mentre que a Sant Cugat les xifres han crescut lleugerament.

A més a més, aquesta tendència a la baixa també s'ha visualitzat en el nombre d'aturats total del Vallès Occidental que s'ha desplomat en més de 1.170 persones; mentre que al conjunt de Catalunya l'atur també ha caigut en gairebé 10.000. 

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació