incendi

Un incendi en una zona d'horts crema una trentena d'hectàrees a Montcada i Reixac

El foc obliga a interrompre els trens de la línia R8 entre Mollet-Sant Fost i Cerdanyola Universitat

per A.H., Sabadell, Catalunya | 1 de juliol de 2022 a les 19:33 |
Un incendi en una zona d'horts, declarat aquest divendres a la tarda, ha cremat una trentena d'hectàrees a Montcada i Reixac, a la zona coneguda com Ca n'Albinyana, que es troba al límit amb la Llagosta, al voltant de l'àrea del Pla de Reixac. Segons han informat els Bombers, el foc s'ha estabilitzat.

L'avís l'han rebut a les 15.59 hores i en poc menys de dues hores han controlat les flames i esperen donar-lo per extingit. L'afectació ha estat en terrenys de conreu i, per ara, es desconeix l'origen. Un incendi que ha generat una gran columna de fum, visible, fins i tot, des d'algun punt de Sabadell, però especialment de des de Santa Perpètua de Mogoda, entre altres localitats.

 

El foc declarat al límit entre Montcada i la Llagosta Foto: Juanma Peláez


Per indicació dels Bombers, Rodalies ha tallat el servei de trens de la línia R8 entre Mollet-Sant Fost i Cerdanyola Universitat per precaució. I és que les flames s'han localitzat a prop del pas de combois de la xarxa ferroviària.

 

El foc a prop de les vies del tren Foto: Juanma Peláez

Una desena de dotacions dels Bombers s'hi han desplaçat Foto: Juanma Peláez


Fins al lloc s'hi han desplaçat 10 unitats terrestres dels Bombers i tres d'aèries, a més d'unitats de l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF)v
 

Dos bombers apagant flames a la zona d'horts Foto: Juanma Peláez


 

Participació