La T-Mobilitat arriba a Sabadell

A partir d'aquesta setmana es podrà fer servir a la totalitat de la línia del Vallès i fins a la zona 3 de la línia Llobregat-Anoia

Un tren de FGC
Un tren de FGC | FGC
M. C.
27 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:03h
La T-Mobilitat es podrà utilitzar a partir d'aquesta setmana a les zones 2 i 3 de les línies Barcelona - Vallès i Llobregat - Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). En el cas del traçat vallesà s'incorporarà completament a totes les estacions, que només arriben fins a la zona 3; i en el cas de la línia del Llobregat, es podrà arribar fins a Sant Esteve Sesrovires (al ramal Igualada) i fins a Olesa de Montserrat (ramal Manresa). 

L'Autoritat del Transport Metropolità precisa, però, que els viatgers que facin servir aquesta targeta a les corones 2 i 3 només es podran moure amb FGC i fer transbordaments en mitjans de transport operats per empreses que ja la tinguin en funcionament, és a dir, el metro, el bus o el tramvia.

Per fer transbordaments des de Ferrocarrils cap a altres mitjans de transport, s'hauran de continuar fent servir els títols magnètics. A més, les persones que vulguin viatjar més enllà de la zona 3 hauran de seguir utilitzant les actuals targetes

Per tipologia de títols, estan inclosos fins a la zona 3 la T-Casual, la T-usual, la T-jove i la T-Familiar. Amb el desplegament d'aquesta targeta fins a la corona 3, Ferrocarrils també incrementarà els punts d'atenció als usuaris, que s'obriran als vestíbuls de les estacions Sabadell Plaça Major i Terrassa Rambla.