Dues persones ferides en un accident de trànsit entre un autobús i un turisme a Sol i Padrís

La topada afecta un balcó d'un habitatge, mobiliari urbà, arbres i una motocicleta estacionada

La motocicleta trabada sota l'autobús
La motocicleta trabada sota l'autobús | Dani Sánchez
A.H.
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 22:59h
Dues persones van resultar ferides, aquest dissabte al migdia, en un accident que es va produir entre un autobús de la línia urbana i un turisme. L'accident, que va ser per una envestida lateral, va tenir lloc, al voltant de les 12 hores, a la confluència dels carrers Brutau i Güell i Ferrer. 

Segons ha informat la Policia Municipal de Sabadell, les dues víctimes són dos homes de 56 i 90 anys que els va traslladar, en estat lleu, a l'Hospital Parc Taulí. El de 56 era el conductor del vehicle i el més gran, un vianant que li va caure una branca d'un dels arbres malmès en el sinistre. 
 

L'estat en què han quedat els vehicles Foto: Dani Sánchez


A més, l'impacte va causar danys a la via pública, en una part d'un balcó, un fanal, una senyal de trànsit i una motocicleta estacionada al carrer, que va quedar trabada a la part frontal de l'autobús. Els Bombers van treballar per retirar-la, amb l'ajuda del conductor del bus.

Fins al lloc s'hi va desplaçar tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mêdiques (SEM), dues dotacions dels Bombers i també quatre patrulles de la Policia Municipal de Sabadell.