incendi

Ensurt per un incendi al Frontal Gran Via del Taulí

El foc s'ha originat en una instal·lació elèctrica

per A.H., Sabadell, Catalunya | 23 de juny de 2022 a les 11:17 |
El lloc on s'ha declarat l'incendi | Juanma Peláez
Els usuaris i treballadors de l'Hospital Parc Taulí s'han endut un ensurt aquest dijous al matí, quan s'ha declarat un incendi. Concretament, en un dels extrems del complex hospitalari, al Frontal Gran Via, a tocar de les urgències, per un foc en una instal·lació elèctrica

Segons han informat els Bombers, que han rebut l'avís cinc minuts abans de les deu del matí, s'ha declarat un incendi en un quadre elèctric, però que no s'han produït ferits. En canvi, s'han desallotjat alguns pacients de la zona de forma momentània. Es tracta d'un espai on s'estan fent obres i s'ha ventilat. Fins al lloc s'hi han desplaçat dues dotacions, a més de la Policia Municipal de Sabadell.  

 

Els treballs dels Bombers al Frontal Gran Via Foto: Juanma Peláez


Des del Taulí s'ha precisat que la incidència s'ha originat en un equip de climatització i que ha obligat a traslladar malalts de la segona planta, per evitar que el fum acumulat els afectés, en d'altres punts d'urgències.


El Frontal Gran Via són dues plantes construïdes, annexades a les urgències i inicialment eren una setantena de llits per rebaixar la seva congestió. Però la construcció de l'edifici Ripoll i la major inversió sobre l'hospital ho ha fet variar, que ha passat a acollir més malalts UCI i quiròfans. Durant els mesos més durs de la Covid al Taulí es va obrir per acollir pacients.  


 

Participació