1 de 10
seguretat

Més policies municipals i dels Mossos i d'efectius de neteja, el dispositiu de Sabadell per la revetlla

Hi ha una desena de festes veïnals per la nit del dia 23

Gran desplegament per afrontar la nit de Sant Joan | Juanma Peláez
per A.H., Sabadell, Catalunya | 17 de juny de 2022 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La revetlla de Sant Joan està a la volta de la cantonada i, a diferència dels últims dos anys, aquest 2022 no hi ha cap mena de restriccions. Davant aquest escenari, l'Ajuntament de Sabadell ha dissenyat un dispositiu en el qual destaca un increment de la presencia policial i la d'efectius del servei de neteja viària i recollida de residus (Smatsa). A més, també hi ha Bombers i l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i la col·laboració de Protecció Civil.

La Policia Municipal duplicarà el nombre habitual de patrulles a partir del vespre i es muntaran controls d'alcoholèmia. També hi haurà més presència d'agents de Mossos, un 30% més i això s'hi sumaran quatre bombers al parc de la ciutat -hi haurà un total de 12-, que reforçarà el personal de guàrdia per aquesta nit. Per la seva part, des de l'ADF estaran actius des del dia 22 i fins al 24, coordinats amb els Bombers.


El operaris de neteja es repartiran per la ciutat i és que als treballadors habituals s'hi afegiran un centenar més, cosa que al voltant d'uns 150 membres faran tasques especials i addicionals. Hores abans es recollirà el cartró dels contenidors blaus i s'avançarà l'horari en la de selectiva.

En aquesta línia de prevenció d'incendis, i per tal d'extremar la declaració de focs per qualsevol punt de la localitat, les barbacoes i àrees de pícnics es tancaran des del dia 23 fins a les nou del matí del 27 de juny.


Una desena de festes veïnals


La revetlla se celebrarà arreu de la localitat, hi ha 11 festes veïnals d'aquestes característiques que han demanat autorització per celebrar-la en comunitat. Una mica més que l'any passat, quan van dur-se a terme set i dues fogueres, als barris del Torrent del Capellà i a La Creu Alta. 

Altres notícies de Sant Joan que et poden interessar
Participació