1 de 10
educació

Més passos de vianants amb colors cridaners: així s'actuarà en 92 entorns escolars de Sabadell

S'espera que estiguin enllestits amb l'arrencada del nou curs

Els voltants de l'Escola Pia | Albert Hernàndez
per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 29 de maig de 2022 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de Govern Local de Sabadell, celebrada aquesta setmana, ha aprovat, de forma inicial, un seguit d'intervencions que facin més segurs els entorns escolars de 92 centres. Es tracta de la millora dels senyalització horitzontal com pintar passos de vianants amb colors cridaners.

La voluntat és donar visibilitat i millorar la seguretat d'aquesta norantena d'escoles. A més dels passos de vianants de vermell, també s'hi afegirà una segell en groc amb la paraula en majúscula "Escola". La idea és que amb aquests elements, cridi l'atenció de les persones que van al volant i s'adonin que és una àrea d'accés a un col·legi.


Per tal dur a terme aquestes intervencions, el consistori ha reservat pràcticament 100.000 euros i s'espera que estigui acabat en un termini de dos mesos, és a dir, de cara a l'arrencada del curs vinent. En total, l'Ajuntament de Sabadell destinarà 506.731,06 euros en obres a entorns escolars.

I és que també farà una reurbanització i millora dels voltants de tres punts concrets les escoles Sant Julià, Joaquim Blume i Samuntada. Es faran ampliacions de voreres i de les zones d'estada.

 

També hauries de llegir
Fa 36 setmanes

L'accés a l'Escola Pau Casals ja és més segur

Participació