L'Ajuntament dóna suport a la Marxa Estatal contra les Violències Masclistes

Imatge de la pancarta que s'ha penjat a la façana de l'Ajuntament
Imatge de la pancarta que s'ha penjat a la façana de l'Ajuntament | Ajuntament de Barberà del Vallès
Redacció
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:33h

La façana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès lluirà durant tot el cap de setmana una pancarta en suport a la Marxa Estatal contra les Violències Masclistes que es porta a terme aquest dissabte, 7 de novembre, a Madrid. l'objectiu és mostrar el seu compromís en l'eradicació de les violències masclistes i en l'avanç cap a una societat sense dominacions ni discriminacions per motius de gènere.

Amb la pancarta, tanmateix, el consistori barberenc vol realitzar una crida ciutadana, no només perquè hi participi en la manifestació, sinó també per sensibilitzar front aquest greu problema social.

Milers de persones d'arreu de l'Estat han estat convocades pel Moviment Feminista per manifestar-se contra la violència masclista aquest dissabte a Madrid, per exigir que aquest tipus de violència es consideri com una Qüestió d'Estat. La marxa sortirà a les 12:00 hores des del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ubicat al passeig del Prado i arribarà fins a la plaça d'Espanya. Des de l'organització es convida a tota la població civil a sumar-se a aquesta Marxa, atès que l'eradicació de les violències masclistes i les violències cap a les dones és un problema que afecta i implica a tota la societat.