estiu 2022

​Cs proposa transport públic gratuït per anar a les piscines municipals als usuaris de la de Ca n'Oriac

També suggereix que s'aprofiti per impulsar un refugi climàtic al Parc del Nord

per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 13 de maig de 2022 a les 14:00 |
El forat al recinte esportiu | Juanma Peláez
El portaveu de Cs Sabadell, Adrián Hernández, ha proposat que els usuaris de la piscina de Ca n'Oriac tinguin transport públic gratuït per desplaçar-se a d'altres públiques de la ciutat, mentre la instal·lació a la ronda Navacerrada no obri. Un suggeriment que ha fet arran de l'anunci de l'Ajuntament en el qual informava que no estaria enllestida per unes obres al col·lector que va patir danys el passat mes de setembre.

Hernández ha assenyalat que “el més senzill” seria posar un autobús llançadora des de Ca n'Oriac, però ha reconegut que “també és el més costós”. Sigui com sigui, ha exigit que es trobi la fórmula per compensar aquests banyistes. De fet, el líder de la formació taronja, ha recordat que l'any passat, i amb dades municipals, van passar-hi més de 10.000 persones.


També ha indicat que es podria impulsar un “refugi climàtic al Parc del Nord, perquè hi ha una zona amb ombra i només caldria posar un mena de font o brollador amb aigua”. Una iniciativa, tal com ha apuntat, perquè es troba a prop de la piscina de Ca n'Oriac i es va aprovar al ple de maig -per unanimitat-, celebrat el passat dia 3, en una moció de Cs en la qual el compromís era que el govern del mandat següent ja tingués el camí fet.

Hernández ha lamentat que la piscina de Ca n'Oriac “dels quatre estius amb l'actual govern municipal en dos haurà obert tard” i ha dubtat que enguany pugui fer-ho, ja que “és possible que, si ho fa, seran dues o tres setmanes”. A la vegada que no ha trobat explicació, perquè, tal com ha precisat, fa unes setmanes va preguntar pels treballs "i tot estava bé", quan, segons ha incidit, les feines de reparació s'haurien fet a l'octubre.

 

Participació